12.02.2009

ÖRGÜLÜ MİLFÖY BÖREK














Sevgiler ve selamlar herkese,

Bugün hepimizin dar zamanlarda,ani misafirlerde kurtarıcımız olan milföylü bir tarif yazacağım.
Milföyleri oda sıcaklığına geldiğinde fotoğraftaki gibi kenarlardan kesiyoruz.
Ortasına iç harcımızı koyuyoruz.
Ben yağlı ve tuzlu lor,maydanoz ve biraz da kaşar kullandım.
Daha sonra saç örgüsü yapar gibi kapatıyoruz.
Üzerine 1 yumurta sarısını,bir tatlı kaşığı soda ile karıştırıp sürüyoruz.
200 derecede yaklaşık 20 dakika pişirip sıcacık bir çayla köpüren denize bakarak çıtır çıtır yiyoruz.
Afiyet olsun.
Sevgiyle kalın....

22 yorum :

  1. hem pratik,hem lezzetli,görüntüsüde süper olan bir tarif,ellerine saglik gülüm öptüm cok cok..

    YanıtlaSil
  2. Ahh bu milföyler büyük yardımcı ve bunların şekillerini çok beğendim.çok güzel görünüyorlar.
    ellerine sağlık canım
    öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Böreklerin şekillerini ne kadar güzel yapmışsın, eline sağlık canım.

    YanıtlaSil
  4. görüntü muhteşem.ellerine sağlık.bu havalar bize kilo aldıracak:)

    YanıtlaSil
  5. selam arkadaşım,yine ben geldim çok güzel olmuş eline koluna sağlık bende deniycem,sevgiler

    YanıtlaSil
  6. ben bu sekli cok begendim, gina gelmisti artik milföy hamurunu ücgen sekillendirmeketen. Bir dahakine bu sekil yapacagim. Tesekkürler canim. Ama misafirlerime senin gibi köpüren denize bakarak sunamayacagim. Offfff :(
    Sevgilerimi gönderiyorum

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir şekil olmuş. Hemde çok basit. Teşekkürler tarifin için. Ellerine sağlık.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. çok hoş olmuşlar ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
  9. Hem kolay hem de eminimim ki çok lezzetli. Bende milföyü severim. Herşeyden güzel oluyor. Tatlı-tuzlu farketmiyor. Ellerine sağlık.Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  10. çıtır çıtırr harika bir börek ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  11. Afiyetler olsun efendim...

    YanıtlaSil
  12. Canım benim çok severim ellerine sağlık
    harika görünüyor.
    Sevgilerimi yolluyorum.

    YanıtlaSil
  13. pratik bir tarif, şekilleride harika, elleine sağlık arkadaşım.....

    YanıtlaSil
  14. BU MİLFÖYLERİN BU KADAR ŞEKLE GİRDİĞİNİ BEN BU BLOGLARDAN ÖĞRENDİM VALLAHİ:) ELLERİNE SAĞLIK CANIM

    YanıtlaSil
  15. Çok güzel görünüyor.
    Ellerine sağlık.
    sevgiler.
    Canım portakal şekerlemesini 1 haftadır dolapta bekletiyoruz. Şekerler eridi ve tadına bakınca çok hoştu. O zaman anlarsın zaten olduğunu.
    Sevgiler.
    iyi hafta sonları.

    YanıtlaSil
  16. görüntü süper olmuş. Milföyler benimde kurtarıcım.ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  17. canım yaaa benim şablonda bi sorun var sanırım kopyala yapıştır yapınca yazılar çıkmıyo.sevgiler

    YanıtlaSil
  18. canım yazıların üzerini seçili hale getirirsen çıkıyo yazılar.kocaman öptüm canım sevgiler

    YanıtlaSil
  19. Canım böreklerin ne kadar canlı görünüyor, ye beni, ye beni diye bağırıyor.Bir tane alayım mı?Canım çok çekti valla.Göz hakkımı aldım haberin ola.


    Dün gece sayfanın uğraşını gece 3 e kadar devam ettirdim ama şimdi nereye girdim onu bile unuttum.Anlaşılan çokkk çalışmam gerekiyor.

    Desteğin için çokkkk teşekkür ederim canım.

    Öptümmm

    YanıtlaSil
  20. Güzel arkadaşım miflöy güzel börek güzelde köpüren denizi bulmak çok zor.sen hepimizin yerine keyfini sür artık.

    YanıtlaSil
  21. iyigeceler canim kalp cok güzel yakismis güzelim sayfana,ya canimsin benim mektup sana daha ulasmadimi merak ettim 2 hafta oldu olcak,sevgiler..

    YanıtlaSil
  22. SİHİRLİ OKLAVACIM SENİN BÖREĞİNDEN YAPTIM BU AKŞAMMMM
    ÇOK BEĞENDİLER
    TEŞEKKÜRLER :)

    YanıtlaSil

Yazıya uygun hesabı seçip yorum yapabilirsiniz.Hiç bir hesabınız yoksa yolunuza ADSIZ 'ı seçerek devam edin lütfen.Teşekkürler :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...