15.11.2009

ARADA BİR BURDAYIM ......

Sıcacık merhabalarımı göndermeyeli epey bir zaman oldu....Biraz bilgisayarımın nazlanmaları,biraz yolculuklar,biraz hastalıklar,biraz da tatlı telaşlarla uzak kaldım.... Bu uzak kaldığım zamanda da aslında bloğumla ne çok zaman geçirdiğimi anladım....Hem buradan,hem blogcudan arkadaşlarım,yazılan yorumlar,msn ve facebooktan günlük hayattaki arkadaşlarımla olan yazışmalarım,evim,kocam,oğlum,insanlar,davetler,gitmeler,gelmeler........Biran herşey içinden çıkılmaz bir hal aldı... Blogumda yazdığımda elbette bana ziyarete gelen herkesin sayfasına uğruyorum....Uğramadığımda ya da belki uğrayıp ta yorum yazmadığımda kırılanlar olabiliyor.Kendime özgü birşeyler yazmak istediğimde 'mimlendin,sayfama gel' çağrısına uyarak o konuda yazıyorum..Bir de huyum var ki insanları bekletmeyi sevmiyorum.O yüzden kendi yazımı ertelemek zorunda kalıyorum. Şuna karar verdim ki;bloğum asla bırakmayı isteyebileceğim birşey değil....Sizler de aynı şekilde.Bu dünyanın içinde olmayı çok seviyorum.Ama kendi dünyama da zaman ayırmalıyım. Belki uzun uzun fotoğraflarla,tariflerle uğraşamayabilirim.İçimden geldiğince,içimden geldiği zaman yazmak isteğindeyim. Bu arada sizleri de zevkle takip edeceğim.Yalnız yorum yazamadığımda ne olur yanlış düşünmeyin.... Başlıkta da yazdığım gibi ARADA BİR BURADAYIM!!!!!!! Sevgiyle ve sağlıkla kalın.....

5 yorum :

  1. Merhaba sevgili Derya,arada bir burda olman hiç burda olmamandan çok çok daha iyi...:)

    İnan ben de şu aralar Bloğumla ilgili ihmallerdeyim,aynen ben de senin gibi arada bir burdayım..

    İnternette bir projem var onun üzerine yoğunlaştım,iş güç özel hayat falan derken fazla vakit kalmıyor maalesef...

    Arada bir yorumlaşmak dileğiyle,sevgiyle kal...:)

    YanıtlaSil
  2. hoş geldin canım olsun arada bir uğra birtanem..sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar..
    Arada uğramanız güzel ama bence tamamen dönmneniz mümkün olsa keşke:)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba canim,

    Bende arada bir olanlardan olarak seninle oldugu gibi diger tum arkadaslarimlada epey uzak kaldigimi farkettim, gerci benim sorunum da farkediyorum ama sonrasinda bakakaliyorum ekrana yazmadan cikis geliyor ardindan :( aklimda birikenler uzun zamandir parmaklarima dusmuyor, arada birde olsa sana selam vermek istedim, mutlu gunler, ve simdiden iyi bayramlar..

    YanıtlaSil

Yazıya uygun hesabı seçip yorum yapabilirsiniz.Hiç bir hesabınız yoksa yolunuza ADSIZ 'ı seçerek devam edin lütfen.Teşekkürler :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...