30.11.2009

SÜREKLİ AYDINLIK İÇİN DEKUPAJ:))

Merhabalar.....Bilenler bilir,işimiz dolayısıyla 3-4 senede bir yeni bir şehre dümen kırarız.Her taşınmada tamiri yapılacak bir sürü şey çıkar.Çok kalmayacağımız için birçok şeyi de öylece bırakırız.Zaten her yeni yerde baştan başlasak, buna ne can ne cüzdan dayanmaz:) Bayramda tanıdıksız bu şehrin en tanıdık olan esnaflarıyla bayramlaştıktan sonra geçtik internetin başına.Derken 10marifet sitesinde şu linke rastladım.Dekupajla elektrik düğmelerinin dekore edilmesini anlatıyordu.Eee hemen tutkal ve vernik alıp işe koyuldum. Sonunda da bizim solgun ve yıpranmış elektrik anahtarı yeni çehresine kavuştu.İlk denemem olduğundan işçilikte bazı pürüzler var ama yine de sonuç çok hoşuma gitti.Sıra diğerlerinde şimdi... Bu arada sanırım bu kış,buranın kasvetli sessizliğini dağıtmak için bu tür elişleri ile ilgileneceğim.Şimdilik bol bol araştırma yapıyorum. Sevgiler.....Bol aydınlık günler.......

6 yorum :

  1. ya ben pirizleri böyle desenli sevmiyorum ama tabi sarı sarı eskimiş duracağına böyle daha iyi.ya bizim eski evimize taşındığımızda nasıldı bilsen.önceden oturanların dalmaçyalı koltuğu varmış pirizleride dalmaçyalı yapmışlar ne zevk.benekli inek modelide denebilir.şökemedim valla oturduk öyle 3 sene benekli benekli:)

    YanıtlaSil
  2. canım iyi bayramlar.
    güzel fikir bende denemek isterim.
    sevgiler birtanem..

    YanıtlaSil
  3. çok hoş olmuş. elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. ANNEM VE BAYRAM YAZIN ÖYLE İÇTEN ÖYLE SICAK ÖYLE GÜZEL...GEÇMİŞ BAYRMAINI KUTLARIM CANIM YENİDEN SENİ ARAMIZDA GÖRMEK ÇOK GÜZEL..TEKRAR HOŞGELDİN...

    YanıtlaSil
  5. harika olmus ellerine saglıkk

    YanıtlaSil
  6. cok guzel olmus canim ellerine saglik, keske yasadigim ulkede ayni kulturleri ayni dili paylastigimiz insanlar olsada bende boyle ilginc seyler icin aradiklarimi hemen bulup alabilsemde yapabilsem:)

    YanıtlaSil

Yazıya uygun hesabı seçip yorum yapabilirsiniz.Hiç bir hesabınız yoksa yolunuza ADSIZ 'ı seçerek devam edin lütfen.Teşekkürler :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...