13.12.2009

KEÇE BEBEK


Merhaba herkese....
Keçelerle oynamaya devam....Bugün bu bebeği yaptım,bitirdim.İlk sefer için epey başarılı oldu aslında.
Böyle bebekler yapıp,onlara kıyafetler hazırlamak benim çocukluğumdan içimde kalan bir hevesti.Şimdi de bir kızım olmadığından çaktırmadan oynama gibi bir şansım da yok:))Ben yine de bebekler yapmaya devam edeceğim. 
 Dikiş makinesi serüvenim ise ağır ağır da olsa gidiyor.Daha dikişi öğrenmeden ilik açmaya kalkınca ipleri makineye sardırdım.Kumaşı makineye diktim yani.Sonra da kurtarmaya çalışırken masuranın da nasıl çıktığını keşfetmiş oldum.Annem ipi sardırıp bırakmıştı ama bittiğinde nasıl değiştiririm diye kara kara düşünüyordum.Zaten geldiğinden beri de sadece beyaz iple dikilecek kumaşlarla çalışıyorum:))  
Olsun öyle böyle hallederim ben.İçinde olduğum olumsuz olayların beni boğmasına izin veremem.Güçlü ve üretken olmalıyım. İşte böyle arkadaşlar....Sizlerde kendinize iyi bakın.Sen bu bebekleri nereden bulup ta yapın,bir de ben bakayım derseniz buyrun işte BURADA....

9 yorum :

  1. maşallah eline emeğine sağlık bunun için çok becerikli olmak lazım benimse dikiş becerim hiç yoktur şöyle bir gezdirdim verdiğin linke yok benim harcım değil ellerine sğalık arkadaşım...

    YanıtlaSil
  2. Canım çok sevimli olmuş.Eline emeğine sağlık.Dikiş makinasında Allah kolaylık versin.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. en kısa zmanda dikiş makinasının üstesinden gelecegini biliyorum.

    YanıtlaSil
  4. bir keçe hastası daha.bende kaptırdım kendimi hızımı alamıyorum.çok güzel olmuş deryacım.bir sonraki çalışmanı sabırsızlıkla bekliyorum eline sağlık

    YanıtlaSil
  5. Canım çok cici olmuşlarrr emeğine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık,bütün bloglar harıl harıl çalışıyor... kadınların altından kalkamayacağı iş yok vallahi.. tebrik ediyorum..

    YanıtlaSil
  7. harikalar cnm ellerine saglık.bu arada keceleri nerden alıoosun

    YanıtlaSil
  8. Özgecim PASAJ dan aldım ama açıkçası kargoyla falan bayağı fiyatlı oldu...başka da burada zaten hiç yok..

    YanıtlaSil
  9. Yeni yılını tüm yüreğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte görmeni ve geçirmeni diliyorum... Dün rüya yarın hayaldir... Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlaR sana onu getirsin... YENİ YILIN KUTLU OLSUN..!!..

    YanıtlaSil

Yazıya uygun hesabı seçip yorum yapabilirsiniz.Hiç bir hesabınız yoksa yolunuza ADSIZ 'ı seçerek devam edin lütfen.Teşekkürler :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...