26.05.2010

BANA MASAL ANLATMA BABA.....

Posted by Picasa
Bugün....Bugün benim doğum günüm.En şımarık halimle ,koskoca halime bakmadan salınıvereceğim birgün.Annemin,babamın saçımı okşayacakları birgün.Oysa bir telefon mesajında 'doğum günün kutlu olsun' yazıyor sadece.
Sen baba,sen!!!!Arayamadığın için,köprüler çoktan yıkıldığı için,başka hayatları bize tercih ettiğin için ama bir yandan da bugün kalbimin bir yerini yumuşatıp tekrar 'merhaba' diyebilmeyi umduğun için gönderiyorsun bu mesajı.
Artık 'kızım' diye sarılamadığın için,torununu koklayamadığın için,elinde meyve tabağıyla geliveren annem olmadığı için...
Peki ya ben baba...Ben....Ne için üzüleyim?36 yaşında bile baba korumasınına,baba güvenine ihtiyaç duyup ta kendimi yalnız hissettiğim için mi?Bu gidişle,bu yalanlarla koskoca bir enkazın altında kaldığım için mi?Annemin yapayalnız ,suskun çığlıklarını kulaklarımdan silemediğim için mi???
Affet dersen çok geç....O şansı kaç kez verdim ben sana..
Ankara'nın o çok soğuk 26 Ocak'ında senin başka hayatlarının bizim hayatımıza getirdiği haciz yüzünden ,annemin alınteri evinden taşınmak zorunda kaldığı gün gözyaşları içinde son kez perdesiz pencerelere baktığımda hem o evle hem de seninle vedalaştım ben...
Annem yalnız kalmasın,yanında olayım diye çok dua ettim.Neyse ki 'iyiler mutlaka kazanır' sözü gerçek oldu.Bundan sonra annemin yakınında olacağım.Ve ayıpsa da ,günahsa da seni hiç affetmeyeceğim...
Bir kere gittin,orda kal...Hele bugün içimi hiç acıtma ne olur....Bugün olmaz....
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM......

7 yorum :

  1. deryacım yazından çok etkilendim...herkezin hayalkırklıklartı,mutsuzlukları,hüzünleri oluyor ama anne baba hataları ayrı birşey...50 yaşındada olsak unutmadığımız unutamadağımız şeyler kalbimizi sızlatıyor.....doğum günün kutlu olsun.....

    YanıtlaSil
  2. Ne desem bilemedim...İnsan büyüse de hep çocuk değil mi?? Herşeye rağmen doğumgünün mutlu olsun! Yeni yaşın her anlamda süper olsun;) İstanbul'dan sevgiler...Kocaman öptüm:)))

    YanıtlaSil
  3. Deryacım yorum yazabilmek için ancak fırsatım oldu fakat bu çok duygusal yazıya denk geldim)):
    şu fani dünyada kırgınlıkları öfkeleri, hayal kırıklarını kabul edip canı gönülden helalleşip arkaya atmak gerekiyor diye düşünüyorum.Yapacak bir şey kalmadıysa olan olduysa..
    Doğum günün kutlu olsun canım
    mutlu günlere nice nice yıllara.çok öpüyorum..

    YanıtlaSil
  4. Canım ya çok kırgınsın.Ne yazacağımı şaşırdım.Kendin ve ailenin sağlığı için unut demiyorum unutmak mümkün değil.Ama bunları fazla düşünmemeye çalış.
    Doğum günün kutlu olsun.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. canım arkadaşım böyle zamanlarda ne çok ihitayaç duyuyor degil mi sevdiklerine.Seni yaralamış olsa bile hatta hala ona kızgın ve kırgın olsa bile babanın aramasını önemsemişsin.çünkü o baban senin.ahkam kesmeyecegim çünkü ne yaşıyorsun içinde ne fırtınalar kopuyor bilemem ama herşey umut etmekle başlıyor ve affetmek kolay olmasa da öfke ve nefret sevgiden daha güçlü bir duygu biliyorsun.neyse bunları sen hepimizden daha iyi biliyorsundur.
    dogum günün kutlu olsun canım.herşey diledigin gibi yani gönlünce olsun.

    YanıtlaSil
  6. Derya'cım okuyunca gözlerimin önünden ve kalbimden geçti yaşadıkların ve kırgınlığının ağır yükü.
    İçindeki acıyı görebiliyorum, keşke affet diye bilsem, keşke sen de affetmeye hazır olabilsen.Kalbinden bu yükü atmış olurdun ama zaman o zaman değil belli.Yaşananları bir çırpıda unutmakta zor. Yeni yaşın sana sevinç getirsin canım.Kalbine hafiflik, dudaklarına tebessüm..

    YanıtlaSil
  7. Yazdıklarını iki kez okudum,ne yazacağımı bilemedim .. güzellikler hep seninle olsun..Nice mutlu senelere...

    Kocaman Sevgiler..

    YanıtlaSil

Yazıya uygun hesabı seçip yorum yapabilirsiniz.Hiç bir hesabınız yoksa yolunuza ADSIZ 'ı seçerek devam edin lütfen.Teşekkürler :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...