28.05.2010

'GÜN EKSİLMESİN PENCEREMDEN'

Yeni bir günün sabahından merhaba....

Oğlumun bahçedeki defne ağacından koparıp getirdiği dalın üzerine bir kuş konduruverdim. Mutfaktaki sarı bezlerden birinin hayatına bir anlam kattım:))Bakmasını bilmek dedikleri şey bu olsa gerek....

Duygusallığımın doruğa çıktığı önceki postuma gelen tüm mesajlara teşekkürler.O an gerçekten paylaşmaya ihtiyaç duydum ve bana çok iyi geldi.
Ev durumuna gelince;Ata'nın su çiçeği salgınından nasibini almasıyla toplanma çalışmaları biraz kesintiye uğradı.Bugün vitrinin içini boşalttım.Birazdan gidip onları kolilere yerleştirmeye başlayacağım.Aslına bakarsanız daha 1 aya yakın süre var ama heyecandan nerdeyse bütün evi kolileyip kapının önüne koyacağım:)
Haftaya yorganlar yıkanıp kaldırılacak....Halılar yıkanmaya gönderilecek...
Eh..Bana müsade....Hayatımı toparlamam gerekiyor.
SEVGİYLE.....

4 yorum :

  1. Sana kolaylıklar diliyorum Deryacım:)
    Oğlun içinde çok geçmiş olsun:)
    Harika bir kuş yapmışsın hiç böyle becerilerim yok,hayran oldum:)
    Ellerin dert görmesin...
    kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba arkadaşım öncelkle bloguma hoşgeldin, ben de sana geldim canım. Ayrıca Ankara'ya taşınmana da çok sevindim, buluşmalarda seni de görmek, tanışmak isterim. Kolay gelsin. Oğluşunu da seni de öpüyorum arkadaşım...

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun.Ev için de kolay gelsin inşallah..

    YanıtlaSil
  4. Canım çok işin var anlaşılan Allah kolaylık versin. Ama taşınmakta iyidir bütün ev elden geçiyor tam temizlik :) Bu arada oğluşuna da geçmiş olsun.

    YanıtlaSil

Yazıya uygun hesabı seçip yorum yapabilirsiniz.Hiç bir hesabınız yoksa yolunuza ADSIZ 'ı seçerek devam edin lütfen.Teşekkürler :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...