5.02.2011

HAVUÇLU TATLI

İYİ HAFTA SONLARI....
Geçen gün annemle Oktay Usta'nın programında görüp denedik.
Çok güzel bir tatlı oldu.
1kilo havucu üzerini geçecek kadar su ile haşladıktan sonra blendırdan geçiriyoruz.3 adet portakalın suyu,1 su bardağı badem tozu ve 1 su bardağı şekeri ekliyoruz.3 yemek kaşığı nişastayı bir bardak su ile erittikten sonra ekleyip koyulaşana kadar pişiriyoruz.
Genişçe bir kaba döktüğümüz tatlıyı buzdolabında bir gün beklettikten sonra servis edersek daha güzel oluyor.Üzerini de bol hindistan cevizi ve cevizle süsledik.
Hafif bir tatlı oldu.Yapımı da çok kolay.
Denemek isteyenlere duyurulur.
SEVGİYLE VE TATLI KALIN.

10 yorum :

  1. kolay ve lezzetli bir tatlı olmuş arkadaşım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Hem hafif hem pratik,deneyeceğim kesin.ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. nefis olmuş ellerine sağlık ,denemek lazım.üzerine hafif bir muhallebi de yakışabilir.İyi akşamlar

    YanıtlaSil
  4. eline sağlık arkadaşım,hafif bir tatlıya benziyor,sevgiler....

    YanıtlaSil
  5. ellerinize sağlık ana kız nefis bir tatlı yapmışsınız:)

    YanıtlaSil
  6. ÇOKDA LEZİZ GÖRÜNÜYOR ARKADAŞIM ELLERİNE SAĞLIK..
    SEGİLER..

    YanıtlaSil
  7. Canım ben zaten havucun tatlısını çok severim.Bunun içinde bademde varsa harika olmuştur.
    Ellerine sağlık
    Öpüyorum.

    YanıtlaSil
  8. Ne kadar pratik ve lezzetli olmuş, görünümü de çok güzel. Ellerinize sağlık afiyetler olsun.

    YanıtlaSil
  9. çok lezzetli görünüyor
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  10. Benim eşimde hiç sevmez dereotunu ama ben çok severim.Hele birde o kokusuna bayılırım.Gerçektende ekmek gibi görünüyor.
    Ellerine sağlık canım.
    Öpüyorum.

    YanıtlaSil

Yazıya uygun hesabı seçip yorum yapabilirsiniz.Hiç bir hesabınız yoksa yolunuza ADSIZ 'ı seçerek devam edin lütfen.Teşekkürler :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...