İYİ HAFTA SONLARI....
Geçen gün annemle Oktay Usta'nın programında görüp denedik.
Çok güzel bir tatlı oldu.
Çok güzel bir tatlı oldu.
1kilo havucu üzerini geçecek kadar su ile haşladıktan sonra blendırdan geçiriyoruz.3 adet portakalın suyu,1 su bardağı badem tozu ve 1 su bardağı şekeri ekliyoruz.3 yemek kaşığı nişastayı bir bardak su ile erittikten sonra ekleyip koyulaşana kadar pişiriyoruz.
Genişçe bir kaba döktüğümüz tatlıyı buzdolabında bir gün beklettikten sonra servis edersek daha güzel oluyor.Üzerini de bol hindistan cevizi ve cevizle süsledik.
Hafif bir tatlı oldu.Yapımı da çok kolay.
Denemek isteyenlere duyurulur.
Hafif bir tatlı oldu.Yapımı da çok kolay.
Denemek isteyenlere duyurulur.
SEVGİYLE VE TATLI KALIN.
kolay ve lezzetli bir tatlı olmuş arkadaşım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilHem hafif hem pratik,deneyeceğim kesin.ellerinize sağlık.
YanıtlaSilnefis olmuş ellerine sağlık ,denemek lazım.üzerine hafif bir muhallebi de yakışabilir.İyi akşamlar
YanıtlaSileline sağlık arkadaşım,hafif bir tatlıya benziyor,sevgiler....
YanıtlaSilellerinize sağlık ana kız nefis bir tatlı yapmışsınız:)
YanıtlaSilÇOKDA LEZİZ GÖRÜNÜYOR ARKADAŞIM ELLERİNE SAĞLIK..
YanıtlaSilSEGİLER..
Canım ben zaten havucun tatlısını çok severim.Bunun içinde bademde varsa harika olmuştur.
YanıtlaSilEllerine sağlık
Öpüyorum.
Ne kadar pratik ve lezzetli olmuş, görünümü de çok güzel. Ellerinize sağlık afiyetler olsun.
YanıtlaSilçok lezzetli görünüyor
YanıtlaSilellerine sağlık
Benim eşimde hiç sevmez dereotunu ama ben çok severim.Hele birde o kokusuna bayılırım.Gerçektende ekmek gibi görünüyor.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım.
Öpüyorum.