18.11.2012

YENİ YILA HAZIRLIK...

İYİ PAZARLAR....
Yeni bir haftaya zinde başlamak için pazar akşamından zamanında yatıp iyice uykuyu almak gerekiyor.Yoksa bütün bir hafta leyla modunda gezmek zorunda kalıyor insan.Pazartesi trafiğini bahane eden servisçi de  saat 07:00 dan önce gelmeye kalkınca tam bir pazartesi sendromu yaşanıyor.
O yüzden yazımı kısa tutup gitmeliyim....
Bu hafta sonu bol bol dinlendim...Önce bir sirke gitme planı yapıldı.Saati yanlış hatırlamışım,gidemedik.Biz de evde pazar keyfi yaptık.Cumartesi akşam Ata'yla yılbaşı süslerimizi düzenlemeye başladık...Arabalar özel istekle bize eşlik ettiler..Biraz renksiz gördüğümüz süslere müdahale ettik,canlandırdık.
 
Daha yapacak çok hazırlık,az zaman var..Geçen yılın son 4-5 günü gece 23:00 lere kadar süren mesaileri düşününce...Yılbaşında artık Ata'ya ayıp olmasın diye zar zor beklemiştim gece yarısını.Bu yıl daha planlı olmalıyım.Yılbaşı akşamımı ziyan etmek istemiyorum doğrusu...Muhasebede çalışmanın cilveleri diyerek konuyu kapatıyorum.
Kendinize iyi bakın...
SEVGİYLE VE RENKLİ KALIN...
 
 
 

1 yorum :

Yazıya uygun hesabı seçip yorum yapabilirsiniz.Hiç bir hesabınız yoksa yolunuza ADSIZ 'ı seçerek devam edin lütfen.Teşekkürler :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...