6.12.2012

ARKEOLOJİK KAZI !!!

 
Hepinize merhabalar,
Geçen gün gittiğimiz kitap fuarından aldığımız kazı setinden sözetmek istiyorum size.Fuarda yalnızca Ata değil biz de bu seti çok ilginç bulunca atıverdik sepete.
Alçı tarzı bir malzemenin içine gömülmüş dinazor iskeleti,Antik Mısır objelerini ufak ufak kazıyarak çıkarmaya çalışıyorsunuz.
 

Açıkça söylemek gerekirse bilgisayardan uzak geçireceği her anın değeri büyük olduğundan bu hobi seti hoşumuza gitti.Ata da meraklı davrandı.Setin fiyatı 25 tl civarında idi.
Eve gelir gelmez örtülerimizi ve gerekli tüm donanımları hazırladık.Bana göre 2-3 gün için keyifli bir uğraş bulmuştuk.
Eeee...keyif almadık mı dersiniz???Yoo,keyifliydi.Hatta öyle ki ''anne her hafta bir tane alalım,çok eğlenceliymiş.'' bile dedi canım oğlum....
 
Ama tüm bunlar 1,5 saat içinde oldu bitti....Ata içinden çıkan objeleri yıkayıp odasındaki hatıra eşya köşesine kaldırdı.Bana da yukardaki enkazı toplamak kaldı.:))
Şaka bir yana çocuklarımız için bu şekilde yaratıcı,üretken,hayal gücünü geliştiren oyuncakları keşfetmek için daha çok çaba göstermek gerekiyor.Onların ilgisini bu tür oyunlara yönlendirmek tüm aile için de keyif garantili bir uğraş olacaktır.
Bugünlük te benden bu kadar....
SEVGİYLE VE GİZEMLE KALIN.......
 
 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yazıya uygun hesabı seçip yorum yapabilirsiniz.Hiç bir hesabınız yoksa yolunuza ADSIZ 'ı seçerek devam edin lütfen.Teşekkürler :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...