11.12.2012

BU KİTAP KİMİN???(WHOSE IS THİS BOOK?)

İYİ GECELER...
Bazı zamanlarda 'kitabını yazsan roman olur' dedirten izler yakalarsınız hayatta...
Bakışa göre de değişebilir tabii..Nasıl görmek istediğinizle alakalı .
****
Geçenlerde gittiğim kitap fuarında çıktı bu iz karşıma...Hikayeye dönüşme olasılığı çok zayıf olsa da denemekten ne çıkar??

Fuardaki sahaftan aldığımız gezi kitabının içerisinden çıkan bir bilet.Bir İtalya hatırası.Üzerindeki tarihe bakarsan Mayıs 1997.Bir müze olmalı anladığım kadarıyla.
Gezdiğim yerlerden kendi hatıralarımı toplayıp getirmeye alışkın bir insan olarak bir başkasının hatırasıyla karşılaşmak daha da heyecan verici geldi.
Kimdi acaba bu kitabın sahibi??Hangi ülkeden kalkıp gitmişti?Kaç yaşındaydı,bay mıydı bayan mı?Yanında kimler vardı?Tek bilet olduğuna göre tek başına mıydı??Türk müydü acaba kitabı sahafa bırakan?
******
HEYOOOOOO diye bağırsam ''benim'' diye bir ses yükselir mi?Dünya küçük,sanal alem daha da küçük.Bulur muyuz elele versek??Şöyle konu komşu,eş dost sorsak soruştursak...
*******
Komik mi geldi???Olsun,komik olsun hüzün olmasın..Gerektiğinde cımbızla çekelim sevinçleri.Değiştirelim hayatın monoton akışını .Olmasa da,içimizi ısıtan bir 'acaba'nın kime ne zararı olur ki,biraz keyiften başka....
*******
Bizim bir de CEBELİTARIK'tan yola çıkıp hala dolaşmakta olan bir şişe hikayemiz var ki o da başlı başına bir efsanedir benim hayatımda.Anlamlıdır,güzeldir,dönse de dönmese de kocaman bir ufuk açmıştır hayal dünyamda...
*******
Şu an radyoda can alıcı parçalar çalıyor...Gecenin bu haline bayılıyorum.Gidiyorum şimdilik...
KENDİNİZE VE HAYALLERİNİZE İYİ BAKIN....

1 yorum :

  1. "Fuardaki sahaftan aldığımız gezi kitabının içerisinden çıkan bir bilet.Bir İtalya hatırası.Üzerindeki tarihe bakarsan Mayıs 1997.Bir müze olmalı anladığım kadarıyla..""

    Konusu ilgimi çekti.. Sizinle aynı düşünceleri paylaşırdım sanırım..

    YanıtlaSil

Yazıya uygun hesabı seçip yorum yapabilirsiniz.Hiç bir hesabınız yoksa yolunuza ADSIZ 'ı seçerek devam edin lütfen.Teşekkürler :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...