6.03.2013

BEĞENDİK ERYAMAN'DA YEMEK....

MERHABA....
Yaklaşık 2-3 ay kadar önce Eryaman'da Beğendik mağazası açıldı.Aslına bakarsanız en az 10 yıldır sıkı Migrosçuyumdur.Ama yine de bir göz atmaya gittik.
İşte o zaman marketin içerisindeki yemek alanını keşfettik.Tabii Eryaman ve çevre ilçelerin ahalisi bizden çok önce keşfetmiş.Biz yine burnumuzun dibindekini görmeme hallerinde olduğumuz için.
Ne alırsan 5 TL.Mezgit fırın,Beğendik köfte,Kanat ızgara,lahmacun,pide,salata tabağı,tatlı ve daha bir sürü yeme alternatifi...Tabaklar da dolu dolu.Haşlanmış sebzeler,patatesler,yeşillik mutlaka tabakta bulunuyor.Yukardaki yemekler dışında lahmacunu da denemiş biri olarak söyleyebilirim ki çok lezzetliydi.Lahmacun heryerde yenmez çünkü.
Marketin yan tarafına camlı bölge yapmışlar ve hoş bir dizaynla  masaları yerleştirmişler.O kadar kalabalık oluyor ki yer bulmak zor oluyor..
Hani yolu düşen olursa diye yazıyorum,Göksu Park'ın yani gölün karşısında.Alışveriş yapmasam da arada yemek yemeye gidebileceğim yeni bir yer daha...
SEVGİYLE VE AFİYETLE KALIN...

2 yorum :

  1. ooo süpermiş :)))
    beğendik atılım yaptı son zamanda
    bir tek kocatepede vardı
    şimdi konutkentte ve eryamanda açılmış duyduğuma göre
    afiyet olsun

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,

    Taze ve acemi anne olarak bloglar arasında gezinip duruyorum. Oğlum ile birlikte bilmediğim ne kadar çok konu olduğunu fark ettim :) Deli gibi okuyor ve araştırıyorum. Özellikle ankara'daki anneleri ve onların deneyimleri ile ilgileniyorum. Ne kadar güzel etkinlikler oluyormuş meğerse. İnşallah bir daha ki yıl aranıza katılabilirim :) Eryaman'da olduğunu okuyunca eryaman'da oturan birisi olarak ilk fırsatta tanışmak isterim. Kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil

Yazıya uygun hesabı seçip yorum yapabilirsiniz.Hiç bir hesabınız yoksa yolunuza ADSIZ 'ı seçerek devam edin lütfen.Teşekkürler :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...