MERHABA...
Bugün akşam üstü ana oğlu keyif yapalım dedik.
Ata " mozzerella stick " leri bayıla bayıla yer.
" Şimdi olsa da yeseydik " deyince anne olarak
hemen kolları sıvadım.
Evde mozzerella olmayabilir ama bizde çare tükenmez.
**
**
Buzdolabındaki fesleğenli ve çörekotlu parmak peynirleri
sırasıyla un , yumurta ve galeta unuyla paneledim.
**
**
Sonra kızgın yağda kısa bir süre kızarttım.
Kızarırken gözünüz üzerinde olsun ki patlayıp dağılmasın.
İşte pratik,lezzetli bir tarif.
Brunch tadında geçen pazar kahvaltısına çok yakışacak.
Yanına pastırma çanağında yumurtayı da ekleyin.
Sofranız şenlensin :)
SEVGİYLE VE AFİYETLE KALIN.
Cok lezzetli görünüyor, elinize sağlık :)
YanıtlaSilCanım çok nefis olmuş mmm ellerine sağlık..
YanıtlaSilHarika görünüyor, benim peynir canavarı minik yiğenim çok sevecektir. Ellerine sağlık.
YanıtlaSilHer daim yiyebilirim:)
YanıtlaSilmerhabalar canımsiteni çok beğendim ve seni takibe aldım bende beklerim sevgiler..
YanıtlaSilSon zamanlarda hayatımıza giren gurme peynirler mutfaklara ayrı bir lezzet katıyor
YanıtlaSil