18.10.2012

ER'K'EN ER'G'EN....

Merhabalar....
Bir insanın sabah aynaya baktığında burnunun üzerinde koca bir sivilce görmesinden daha korkunç ne olabilir sizce?????
Tabii ki 11 yaşındaki oğlunun burnunda çıkmış sivilceyi görmek!!Öyle bir şaşkınlıktır ki bu anında hafıza taranır,ergenlik ne zaman başlar diye düşünülür ama işin içinden çıkılmaz.Benim 7 ayda anne karnında durmaktan sıkılıp dünyaya geliveren Minik Ata'm büyüyor mu ne???
Devlet 4+4 sistemini getirip oğlum birdenbire ortaöğretim öğrencisi olunca ergenlik te mi öne alındı yani?O daha 'anne benim burnumda niye bu çıkmış?' diyen bir çocuk .
Çenesinde ve alnında da mı var ne???'Aman oğlum oynama onlarla yüzünde kraterler oluşur sonra' tembihleri yetecek mi?
Offff ki of....ALMANYA yazısı bugün de kaldı işte.Bir kaç fotoğraf eşliğinde birkaç cümle yazayım yine de.Yılbaşı süsleri satan bir mağazada çekmiştim bu fotoğrafı.Aklınıza gelecek ya da gelemeyecek harika süsler var.Özellikle ahşaptan yapılmış olanları harika.Ancak oldukça pahalıydı.

Tabii ki bizde yeni yeni başlayan yılbaşında ağaç süsleme alışkanlığının orada uzun yıllardır olduğunu düşünürsek,en özelini yapmak için parayı sorun etmiyorlardır herhalde.
 
 Bu arada fotoğraflar gizlice çekilmeye çalışıldığından renk ayarları çok güzel olmamış ama yinde de fikir verir diye düşünüyorum.
Gecenin konusuna gelince fikri olan paylaşsın lütfen.Ya da okuyup okuyup bir not bırakmadan gidin:))
SEVGİYLE,UMUTLA VE HOŞ-ÇA KALIN....

2 yorum :

  1. Canım merhabalar fotolar çok güzel,çok beğendim....Ata'nın ergenliğe adım atması ne güzel...çocuklarımızın her dönemi ayrı güzel değil mi? ama ergenle uğraşmak zor hele biraz daha delikanlı olsun kanı deli deli aksın bak o zaman nasıl değişecek....sağlıkla huzurla geçireceği çokkk uzun yılları olsun...sevgiler...
    (yorum ayarlarından kelime doğrulamayı kaldırman daha fazla yorum almana sebep olur canım)

    YanıtlaSil
  2. Ayyyh kıyamam...gerçekten erkennn :((
    Ama bence ergenlik olmayabilir,bence bir cildiyeye gitmesinde fayda var..belki de yağ dengesinde bir sıkıntı olmuştur,beslenmeyle falan alakalı! Malum çocuklar çok fazla abus cubur yiyor:)

    YanıtlaSil

Yazıya uygun hesabı seçip yorum yapabilirsiniz.Hiç bir hesabınız yoksa yolunuza ADSIZ 'ı seçerek devam edin lütfen.Teşekkürler :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...