9.04.2013

ARNAVUT CİĞERİ


SELAMLAR...
Dün akşamın menüsünden...
1kg kuzu ciğerinin zarını soyup,yıkayıp bir süzgece koydum.Bir-iki saat buzdolabında o şekilde beklettim.Böylece bütün suyu süzülmüş oldu.
Ciğerlerin üzerine tuz,kimyon ve karabiber ektim.Sonra unlayıp,fazla unları üzerinden alarak derin bir kızartma tenceresinde bol yağda kızarttım.

Derin bir kapta tuzla ovulup yıkanan ve üzerine sumak,z.yağı ve limon eklenmiş soğan salatası ve maydonoz
ekleyip,
bardaklarımıza da ayranları koyunca süper bir yemek oldu.

SEVGİYLE VE AFİYETLE KALIN..

6 yorum :

  1. Ellerine sağlık, bizim evde benden başka seven yok, o yüzden yapmıyorum.
    Afiyet olsun:)

    YanıtlayınSil
  2. ciğer yemem ama kekikli patetese bayılıtım canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlayınSil
  3. off tarife değil de ciğere odaklandım resmen, diyetteki bünyeye yapılır mı bu :)

    YanıtlayınSil
  4. enfes olmuşşş ....görüntü ye beni diyor....ellerinize sağlık....
    selamlar....

    YanıtlayınSil
  5. ama ama işte tek yemediğim şey bu.
    sakatat olanaksız yiyemem.
    :)

    YanıtlayınSil
  6. tadını çok merak ediyorum ama nerden temiz ciger bulunur kim yapar bunu bana ya pöööf

    YanıtlayınSil

Yazıya uygun hesabı seçip yorum yapabilirsiniz.Hiç bir hesabınız yoksa yolunuza ADSIZ 'ı seçerek devam edin lütfen.Teşekkürler :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...