26.04.2013

BUMERANG'LA ŞEKER HAMURUNUN RENGARENK DÜNYASINDA..


MERHABA...
Geçenlerde Bumerang'ın aşağıdaki davetini görür görmez "ben de orada olmalıyım" diyerek hemen bir içerik gönderdim.Ne mutlu ki seçilen bloggerlar arasında ben de varım...
Bakalım nasıl birgün olacak?
Ayrıntıları dönüşte yazacağım.
Şimdilik hoşçakalın....
******

#BumerangDeneyimGünleri’nde Nolte Home Studio ve Bana Bir Pasta Yap işbirliğiyle 26 Nisan Cuma günü Ankara’da yaşayan bloggerlarımıza özel keyif alacağınızı düşündüğümüz bir etkinlik hazırladık. Bu etkinlikte sizleri rengarenk ve masalsı pasta dünyasına davet ediyoruz.
Bumerang Deneyim Günleri’nde kurabiye yapım tekniklerini öğreniyoruz!

Katılımcı bloggerlarımızla  birlikte İpek Biçer önderliğinde Nolte Mutfak’ta butik kurabiyeler hazırlayacağız. Workshop, kurabiye hamurunu hazırlamak ve püf noktalarını öğrenmekle başlayacak. Etkinliğe şeker hamurunda kullanılan ekipmanları tanıyarak ve şeker hamurunun rengarenk dünyasına girerek devam edeceğiz. Şeker hamuru tekniklerini öğrendikten sonra, kurabiyelerimizi süsleyip, rengarenk ikramlıklara dönüştüreceğiz. Bu arada damak ve gözlere hitap eden diğer butik pastacılık ürünlerini deneme fırsatımız da olacak.

Bumerang Deneyim Günleri’ne Nasıl Katılabilirim?

Keyifli geçeceğini tahmin ettiğimiz bu etkinlikte birlikte olmak için yapmanız gereken sosyal medya hesaplarımızdan düzenlenecek kampanyalarımıza katılmak.

Etkinlik Nerede/ Ne Zaman Gerçekleşecek?
26 Nisan 2013 Cuma Günü Nolte Home Studio Ankara’da gerçekleşecek etkinliğimiz saat 13:00- 18:00 aralığında gerçekleşecek. Adres detaylarını linkimizde bulabilirsiniz.

     

2 yorum :

  1. Tebrik ederim, güzel bir etkinlik olacağına eminim, güzel fotoğrafları da merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel geçmiştir eminim. Bekliyoruz..

    YanıtlaSil

Yazıya uygun hesabı seçip yorum yapabilirsiniz.Hiç bir hesabınız yoksa yolunuza ADSIZ 'ı seçerek devam edin lütfen.Teşekkürler :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...