Sevgiler ve selamlar herkese,
Bugün hepimizin dar zamanlarda,ani misafirlerde kurtarıcımız olan milföylü bir tarif yazacağım.
Milföyleri oda sıcaklığına geldiğinde fotoğraftaki gibi kenarlardan kesiyoruz.
Ortasına iç harcımızı koyuyoruz.
Ben yağlı ve tuzlu lor,maydanoz ve biraz da kaşar kullandım.
Daha sonra saç örgüsü yapar gibi kapatıyoruz.
Üzerine 1 yumurta sarısını,bir tatlı kaşığı soda ile karıştırıp sürüyoruz.
200 derecede yaklaşık 20 dakika pişirip sıcacık bir çayla köpüren denize bakarak çıtır çıtır yiyoruz.
Afiyet olsun.
Sevgiyle kalın....
hem pratik,hem lezzetli,görüntüsüde süper olan bir tarif,ellerine saglik gülüm öptüm cok cok..
YanıtlaSilAhh bu milföyler büyük yardımcı ve bunların şekillerini çok beğendim.çok güzel görünüyorlar.
YanıtlaSilellerine sağlık canım
öpüyorum.
Böreklerin şekillerini ne kadar güzel yapmışsın, eline sağlık canım.
YanıtlaSilgörüntü muhteşem.ellerine sağlık.bu havalar bize kilo aldıracak:)
YanıtlaSilselam arkadaşım,yine ben geldim çok güzel olmuş eline koluna sağlık bende deniycem,sevgiler
YanıtlaSilben bu sekli cok begendim, gina gelmisti artik milföy hamurunu ücgen sekillendirmeketen. Bir dahakine bu sekil yapacagim. Tesekkürler canim. Ama misafirlerime senin gibi köpüren denize bakarak sunamayacagim. Offfff :(
YanıtlaSilSevgilerimi gönderiyorum
Çok güzel bir şekil olmuş. Hemde çok basit. Teşekkürler tarifin için. Ellerine sağlık.Sevgiler...
YanıtlaSilçok hoş olmuşlar ellerine sağlık canım
YanıtlaSilHem kolay hem de eminimim ki çok lezzetli. Bende milföyü severim. Herşeyden güzel oluyor. Tatlı-tuzlu farketmiyor. Ellerine sağlık.Görüşmek üzere.
YanıtlaSilçıtır çıtırr harika bir börek ellerine sağlık
YanıtlaSilAfiyetler olsun efendim...
YanıtlaSilCanım benim çok severim ellerine sağlık
YanıtlaSilharika görünüyor.
Sevgilerimi yolluyorum.
pratik bir tarif, şekilleride harika, elleine sağlık arkadaşım.....
YanıtlaSilBU MİLFÖYLERİN BU KADAR ŞEKLE GİRDİĞİNİ BEN BU BLOGLARDAN ÖĞRENDİM VALLAHİ:) ELLERİNE SAĞLIK CANIM
YanıtlaSilÇok güzel görünüyor.
YanıtlaSilEllerine sağlık.
sevgiler.
Canım portakal şekerlemesini 1 haftadır dolapta bekletiyoruz. Şekerler eridi ve tadına bakınca çok hoştu. O zaman anlarsın zaten olduğunu.
Sevgiler.
iyi hafta sonları.
görüntü süper olmuş. Milföyler benimde kurtarıcım.ellerinize sağlık.
YanıtlaSilcanım yaaa benim şablonda bi sorun var sanırım kopyala yapıştır yapınca yazılar çıkmıyo.sevgiler
YanıtlaSilcanım yazıların üzerini seçili hale getirirsen çıkıyo yazılar.kocaman öptüm canım sevgiler
YanıtlaSilCanım böreklerin ne kadar canlı görünüyor, ye beni, ye beni diye bağırıyor.Bir tane alayım mı?Canım çok çekti valla.Göz hakkımı aldım haberin ola.
YanıtlaSilDün gece sayfanın uğraşını gece 3 e kadar devam ettirdim ama şimdi nereye girdim onu bile unuttum.Anlaşılan çokkk çalışmam gerekiyor.
Desteğin için çokkkk teşekkür ederim canım.
Öptümmm
Güzel arkadaşım miflöy güzel börek güzelde köpüren denizi bulmak çok zor.sen hepimizin yerine keyfini sür artık.
YanıtlaSiliyigeceler canim kalp cok güzel yakismis güzelim sayfana,ya canimsin benim mektup sana daha ulasmadimi merak ettim 2 hafta oldu olcak,sevgiler..
YanıtlaSilSİHİRLİ OKLAVACIM SENİN BÖREĞİNDEN YAPTIM BU AKŞAMMMM
YanıtlaSilÇOK BEĞENDİLER
TEŞEKKÜRLER :)