5.12.2013

KAŞARLI PASTIRMALI MİLFÖY



Selamlar...
              Milföylü tarifler pratik ve lezzetli olduğundan her zaman kurtarıcıdır.
İşte onlardan biri.
Buzluktan çıkardığımız milföyler çözülüp yumuşayınca tepsiye dizelim.
Üzerine kaşar ve pastırma koyduktan sonra yine bir milföyü üzerine kapatalım.



Çatalla kenarlarına bastırarak kapatalım.Üzerine yumurta sarısı sürüp
önceden ısıtılmış fırında 200-220 derecede üzeri kızarana kadar
pişirelim.
Dilerseniz bu malzemelere birkaç ilave yaparak paçanga böreğine dönüştürebilirsiniz.

SEVGİYLE VE AFİYETLE KALIN...

6 yorum :

  1. Tatmaya gelicem bi' gün =)

    YanıtlaSil
  2. Hem pratik hem lezzetli hımm :)

    YanıtlaSil
  3. valla çoook ayartıcı görünüyor, afiyetler olsun:)

    YanıtlaSil
  4. Offf..tam bizimkilere göre..Bir pazar kahvaltısında sürpriz yapayım :) Eline sağlık..

    YanıtlaSil
  5. Gece gece canım çekti....Sabah yapmalı kahvaltıya....

    YanıtlaSil

Yazıya uygun hesabı seçip yorum yapabilirsiniz.Hiç bir hesabınız yoksa yolunuza ADSIZ 'ı seçerek devam edin lütfen.Teşekkürler :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...