Selamlar...
Milföylü tarifler pratik ve lezzetli olduğundan her zaman kurtarıcıdır.
İşte onlardan biri.
Buzluktan çıkardığımız milföyler çözülüp yumuşayınca tepsiye dizelim.
Üzerine kaşar ve pastırma koyduktan sonra yine bir milföyü üzerine kapatalım.
Çatalla kenarlarına bastırarak kapatalım.Üzerine yumurta sarısı sürüp
önceden ısıtılmış fırında 200-220 derecede üzeri kızarana kadar
pişirelim.
Dilerseniz bu malzemelere birkaç ilave yaparak paçanga böreğine dönüştürebilirsiniz.
SEVGİYLE VE AFİYETLE KALIN...
Tatmaya gelicem bi' gün =)
YanıtlaSilBeklerim Gökçencim :)
SilHem pratik hem lezzetli hımm :)
YanıtlaSilvalla çoook ayartıcı görünüyor, afiyetler olsun:)
YanıtlaSilOfff..tam bizimkilere göre..Bir pazar kahvaltısında sürpriz yapayım :) Eline sağlık..
YanıtlaSilGece gece canım çekti....Sabah yapmalı kahvaltıya....
YanıtlaSil